Diner-Caravan

Quarantaine diner voor 2. Samen dineren bij jou op de stoep!

Mensen verrassen, daar worden wij blij van.

Verwen een vriend(in) die niet de deur uit kan, verras de jarige job, vier je trouwdag of gewoon een uitgelezen kans om iemand in het zonnetje te zetten.

Een uniek etentje buiten de deur, of beter gezegd, vóór de deur. Wij zorgen ervoor! Een restaurant op wielen, een quarantaine diner voor 2.

De rode loper ligt uit, de wijn staat koud, kaarslicht…op de achtergrond klinkt muziek. De gasten worden uitgenodigd in de caravan en nemen plaats aan de sfeervol gedekte tafel. Op het menu een fondue van Franse kaasspecialiteiten met een smakelijke variatie aan dippers, waaronder een diversiteit aan geroosterde groenten en ambachtelijk brood. In de koelkast staat een feestelijk dessertplateau klaar.

Een unieke beleving om nooit te vergeten. Hoe leuk om deze caravan, met bijvoorbeeld je vrienden, als verrassing aan te bieden. Wij hangen jullie foto’s op in vrolijke omlijsting. Zo is iedereen er toch een beetje bij.

De huur van ons restaurant bedraagt € 245.00 voor 2 uur. Voor locaties buiten Den Bosch rekenen we transportkosten á € 0,45 cent per kilometer.

Wij serveren een onvergetelijke herinnering, een sfeervol gedekte tafel, 2 flessen lekkere witte- of rode wijn, een heerlijke fondue van Franse kaasspecialiteiten, en een verrassend, kleurrijk dessertplateau.

Wat doe jij? Jij zorgt voor voldoende ruimte voor de deur of kiest zelf een mooie locatie uit, en de rest…dat doen wij!

Wil je zelf of anderen het diner laten bereiden? Het restaurant zonder catering is te huur voor € 90.00 per uur, met een minimale gebruiksduur van 1,5 uur. Voor langere tijd/periode: prijs op aanvraag.. Hierbij zijn serviesgoed, tafelaankleding en schoonmaakkosten inbegrepen. Voor locaties buiten Den Bosch rekenen we transportkosten á € 0,45 cent per kilometer.

Vanzelfsprekend wordt de hygiëneregels nauwkeurig nageleefd en wordt het restaurant grondig gereinigd voor én na gebruik.

SFEER IMPRESSIE

Quarantaine diner voor 2. Samen dineren bij jou op de stoep!
Quarantaine diner voor 2. Samen dineren bij jou op de stoep!
Quarantaine diner voor 2. Samen dineren bij jou op de stoep!
Rob Janssen Creative Director StudioSurprise
Mail ons voor meer informatie : info@studiosurprise.nl

Studio Surprise; wanneer gewoon goed niet goed genoeg is!