Partners

CONDOVISIE

Condovisie condoleance

DE REISKOFFER van Condovisie
De reiskoffer, een nieuwe manier van condoleren; uniek, aanvullend en waardevol. Je persoonlijke herinnering in een videocondoleance. Het brengt voldoening bij de genodigden en laat een waardevolle handdruk na bij de nabestaanden.

KASTEEL-MAURICK

Hartelijk welkom bij Kasteel Maurick.

Verscholen in de natuur op een eiland van 2,2 ha aan de rivier De Dommel te Vught, ligt Kasteel Maurick. Van het á la carte restaurant "Hendrik van Maurick" tot ruimtes voor een prachtig feest, een romantische bruiloft of een zakelijke ontmoeting.

FACTONACTS

Facts on Acts is het standaardwerk voor werkelijk alles dat met events en entertainment heeft te maken.

Voor ieder mooi moment in het jaar, van verjaardag tot festival, is er een gids die jou helpt om dit te organiseren en te verzorgen tot in de puntjes.

Jouw kameraad heet Facts on Acts. Een gedegen gids uit goud gehouwen.

ARTISHOCKEVENTS

Artishock Creating Moments.

"If you always do what you did, you'll always get what you got".

Verrassen, inspireren én verbinden.. dat is waar het bij ons iedere dag om draait. Verbinden van mensen en merken, van de mens en de samenleving maar ook de verbinding met onze klanten.

PETERPAN

Kookstudio en Catering Peter Pan

Onze professionele koks staan garant voor bijzondere catering in Amsterdam en daarbuiten, of het nu gaat om een hapje bij de borrel of een 7-gangen diner. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit op uw wensen. Bij Peter Pan bent u op het juiste adres voor uw catering op maat.