Media

NIEUW! BicNic en 'borrelstraatje'

Beste relatie,

Bekijk ons filmpje en bedenk zelf waar je met je collega's, klanten, vrienden of familie gaat picknicken of borrelen!

Lekker buiten in het park, op je eigen parkeerterrein, in een bedrijfshal, op de golfbaan of het voetbalveld?

Wij kunnen het niet voor jou verzinnen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos met onze wagens en karren!

Hartelijke groet,
Rob Janssen
Website bicnic: www.bicnic.nl
Proostmoment bij het afleveren BICNIC Kasteel Maurick Vught

Woensdag 4 juli 2018; eerste BICNIC Picknickkar officieel bij toplocatie op een eiland verscholen in de Brabantse natuur!

Voorafgaand aan de jaarlijks terugkerende BOB zomer Borrel bij Kasteel Maurick vond het proostmoment tussen de kasteelheren en de twee heren van Studio Surprise plaats. Studio Surprise feliciteert het team van Kasteel Maurick met de aanschaf van de eerste geheel op maat ontworpen BICNIC Picknickkar en hoopt dat alle medewerkers er ontzettend veel plezier aan beleven.

Wij bij Studio Surprise zijn enorm trots op de samenwerking met Kasteel Maurick en erg blij dat wij samen aan een fantastisch product hebben mogen werken. (foto vlnr; Rob Janssen - Joep Gerrits Studio Surprise, Niek van Lieverloo - Klaas van Leengoed Kasteel Maurick)

KASTEEL-MAURICK.NL
Sinds 1 januari 2015 is ieder bedrijf verplicht deel te nemen aan de nieuwe werkkostenregeling (WKR). What's new? De Belastingdienst heeft hier een uitzondering op bedacht: wanneer je een personeelsfeest/lunch/borrel namelijk op de werkplek organiseert, wordt het vrijgesteld tot een maximum van € 454.00 per werknemer per kalenderjaar. De uitgaven worden niet gezien als loon dus geen eindheffing! Dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Studio Surprise creëert jouw beleving op elk gewenste plek zoals de bedrijfsparkeerplaats, kantine, tuin, of bedrijfshal. Wauw!
Lees meer over Personeelsfeest-werkkostenregeling