Het Concept

Het idee is ontstaan tijdens het picknicken. Er was een gigantische picknick georganiseerd tijdens een bedrijfsuitje. Gigantisch mooi aangekleed met alles erop en eraan. Erg genoten! Alleen tijdens het afbreken viel het op hoeveel losse kisten, servies, parasols en andere picknick-attributen er vervoerd moesten worden. Dit was géén logistiek hoogstandje. Door deze ervaring is het idee van de BICNIC ontstaan.
De BICNIC is een super grote picknickmand, die van alle picknickbenodigdheden is voorzien. Welke met zijn 1,25m breedte (bijna) overal geplaatst kan worden. Qua opslagcapaciteit is het mogelijk om grotere groepen te voorzien van een tot in de puntjes verzorgde picknick mede door de ingebouwde koelelementen, welke tevens zonder stroomvoorzieningen ook werken. Wat de BICNIC niet afhankelijk maakt van stroom. De BICNIC is voorzien van allerlei gemakken voor het bereiden van een lekkere hap. Het is dus een compleet concept. Daarnaast heeft de BICNIC een "Wauw-factor" waar je niet omheen kan. Iedereen ziet meteen welke intentie de BICNIC heeft en iedereen die tot dusver een glimp heeft opgevangen, is blij enthousiast over de presentatie van het gehele plaatje van de BICNIC. In combinatie met de picknick aankleding die bij de BICNIC hoort, is het toch moeilijk er géén warm gevoel van te krijgen.
De BICNIC komt aan op locatie. De deksel gaat open. Hier vindt men alle etenswaren in de koelingen en de saladiere bakken. Uit de zijkant kunnen vervolgens de lounge tafeltjes gehaald worden. De muziek wordt gekoppeld aan de bluetooth-speaker en genieten maar! Je kunt de BICNIC aanvullen naar eigen inbeelding. Echter is het proces van de BICNIC kort maar krachtig! Een kind kan de was doen!