SurpriseBox

WELKOM Bij binnenkomst van de gasten wordt er een welkomstfilmpje/-tekst op het scherm vertoond. Er kunnen vervolgens persoonlijke foto’s, filmpjes en presentaties op worden afgespeeld.

Muziek

MUZIEK Lekkere muziek is onmisbaar bij ieder event. Wij kunnen een van onze DJ’s aanbevelen, maar het is ook mogelijk dat een ander over onze installatie draait.

Thema's

THEMA’S Wat te denken van Songfestival / EK voetbal / Koningsdag / Olympische spelen..... De SurpriseBox kan uitstraling en invulling hier geheel op afstemmen.

...
Karaoke

KARAOKE / SING-ALONG Heel populair is een rondje meezingen. We hebben een breed scala aan songs. Wil je karaoke alleen aanbieden aan de liefhebbers; informeer dan naar onze silent-disco variant.

...
Pubquiz

PUBQUIZ Met ons eigen ontwikkelde systeem is het kinderlijk eenvoudig vooraf je eigen quizvragen samen te stellen. Voorzien van foto’s, audio en/of filmpjes. Wij beschikken over leuke algemene vragen waar desgewenst een rubriek aan kan worden toegevoegd. (bediening middels afstandsbediening)

...
SurpriseBox

Deze box op wielen bestaat uit: - 70” beeldscherm (tot 4,20 m hoogte) - Geluidset standaard tot ongeveer 50 personen. - Tablet en Macbook pro voor aansturing beeld & geluid. - Lichteffectbalk en sfeerverlichting - 3 microfoons

* Extra mogelijkheden *

FOTOBOX (extra mogelijkheid) We koppelen onze photobooth bij de entree aan het beeldscherm in de feestruimte. Hilarische introductie van de nieuwe gasten bij binnenkomst.

  • Hot News! De SurpriseBox op uw?
  • Bruiloft / Presentatie / Bedrijfsfeest
  • Thema-event / Opening / Verjaardag
  • Jubileum / Reunie / En meer